Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier digitale oefensoftware

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Digitale oefensoftware
Publicatiedatum: 1 maart 2021
Sluitingsdatum: 12 april 2021 12:00

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is voornemens maximaal drie SAAS-Overeenkomsten af te sluiten met betrekking tot digitale oefensoftware ten behoeve van de studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam en van haar organisatie onderdelen. Het bereik van deze opdracht omvat de volgende organisatieonderdelen: Erasmus School of Economics (ESE), Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) en Erasmus University College (EUC).

De aanbesteding dient te leiden tot een digitale oefenomgeving voor wiskunde-, statistiek-, en accountingonderwijs. De EUR is op zoek naar een Opdrachtnemer die software levert die voldoet aan het volgende. De oefenomgeving dient: 

  • een SaaS-oplossing te zijn (Software as a Service);
  • het volledige oefenproces, creëren, oefenen en analyseren, te ondersteunen voor wiskunde-, statistiek- en accountingonderwijs. Waarbij zowel gebruik gemaakt kan worden van ingekochte content als van eigen gemaakte content.
  • gebruiksvriendelijk te zijn, met name voor de eindgebruikers (docenten en studenten);
  • te voldoen aan de privacy- en securityrichtlijnen van de EUR.

Ter indicatie: er is in het collegejaar 2020-2021 binnen de aanbestedende organisatieonderdelen voor 12 vakken gebruik gemaakt van digitale oefensoftware. Dit komt in totaal neer op ongeveer 5020 studenten. De verwachting is dat in het eerste jaar van de contractperiode een stijging zal zijn van het aantal vakken wat gebruik maakt van de software. Dit hoeft echter niet te betekenen dat het aantal studenten wat gebruik maakt van de oefensoftware ook zal stijgen.

De beoogde ingangsdatum van de Overeenkomst en de Verwerkersovereenkomst is mei 2021. Met de winnende Inschrijvers wordt een SaaS-overeenkomst afgesloten voor vier jaar. De Overeenkomst kan door Opdrachtgever twee maal met één jaar verlengd worden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten