Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier circulaire inrichting

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Circulair inrichten
Publicatiedatum: 13 december 2019
Sluitingsdatum: 10 februari 2020 12:00

Het hoofddoel van deze aanbesteding is de levensduur van het huidige kantoor- en schoolmeubilair te verlengen en de waarde van de producten en de materialen erin, zo lang mogelijk te behouden. Pas als dit niet meer wenselijk of mogelijk is wil Noorderpoort overgaan tot het aanschaffen van nieuwe circulaire meubelen. Om dit doel te bereiken wil Noorderpoort een partnerschap aangaan met een opdrachtnemer waarbij deze uitgedaagd wordt met innovatieve levensduur verlengende oplossingen te komen en zoveel mogelijk afval zien te voorkomen. De opdrachtnemer biedt zowel adviserende- als uitvoerende diensten aan, gericht op het circulaire gedachtegoed.

De looptijd van de raamovereenkomst is 48 maanden en kan worden verlengd met een periode van drie maal twee (2) jaar.

Zou u deze klus graag uitvoeren? Dan helpen wij u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen