Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier beeldschermen voor ICT-werkplekken

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Werkplekhardware|Beeldschermen
Publicatiedatum: 23 maart 2021
Sluitingsdatum: 7 mei 2021 9:00

Deze opdracht betreft het verwerven van beeldschermen voor ICT-werkplekken (incl. optionele accessoires en Diensten).

De scope omvat:
1. De verwerving/Koop van Beeldschermen voor ICT werkplekken (zowel binnen als buiten de Rijkskantoren) en daarbij behorende accessoires en componenten;
2. De Huur van Beeldschermen voor ICT werkplekken (zowel binnen als buiten de Rijkskantoren) en daarbij behorende accessoires en componenten;
3. Bij punt 1 en 2 behorende accessoires direct gekoppeld aan het Product en gelijktijdig besteld met het Product. Onder bijbehorende accessoires wordt o.a. verstaan schermbeugels, beveiligingskabels, toetsenborden, muizen etc. zolang deze direct bij de verwerving/Koop of Huur worden besteld en gerelateerd zijn aan de Producten die vallen onder punt 1 en 2. Binnen scope van de Raamovereenkomst is Koop en Huur van deze Producten;
4. Direct aan de Producten van de werkplekhardware die binnen scope zijn van deze Raaamovereenkomst gekoppelde Diensten (o.a. uitpakken, labelen en installeren);
5. Software (inclusief support) die niet los van de hardware kan worden afgenomen en software die niet van de afname van hardware kan worden uitgesloten (voorbeeld: firmware) en bijbehorend Gebruiksrechten zoals OEM-licenties.

De omvang van de aan te besteden Raamovereenkomst bedraagt naar schatting maximaal €60 miljoen euro excl. btw voor de volledige looptijd van 4 jaar.

Het doel van de Aanbesteding is het sluiten van een Raamovereenkomst met maximaal drie (minimaal twee) Opdrachtnemers. De voorgenomen ingangsdatum van de Raamovereenkomst is 14 juli 2021. De Raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar. De Hoofdopdrachtgever kan de Raamovereenkomst onder gelijkblijvende voorwaarden één of meerdere malen verlengen. De maximale looptijd (inclusief verlengingsopties) van de Raamovereenkomst bedraagt vier jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen