Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: ict-regiesysteem sociaal domein

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
ICT-regiesysteem in sociaal domein
Publicatiedatum: 21 november 2019
Sluitingsdatum: 3 februari 2020 10:00
Opdrachtwaarde: € 570.000

Inkoop Midden Groningen is op zoek naar een Regiesysteem voor het sociaal domein. Zij zoekt één ICT–leverancier die een systeem ontwikkelt waarmee sociale teams in staat zijn om optimale ondersteuning te bieden voor casemanager én inwoner. Het doel: duurzame vergroting van de zelfredzaamheid (nu en in de toekomst), minder zorg en ondersteuning en meer veerkracht in de samenleving. 

De komende jaren wil de Gemeente langzaam groeien naar een architectuur die aansluit bij Common Ground van de VNG Realisatie (inclusief API ontwikkeling en GGI-netwerk). De Overeenkomst geldt in elk geval voor 48 maanden (4 jaar) Daarna is er de mogelijkheid tot verlenging. We verlengen de Overeenkomst maximaal drie (3) keer voor maximaal vierentwintig (24) maanden per keer. De maximale looptijd van de Overeenkomst is dan ook 120 maanden (10 jaar).

Bent u de innovatieve en proactieve Opdrachtnemer die een oplossing en bijbehorende dienstverlening voor een Regiesysteem aanbiedt die past bij de projectdoelstellingen? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen