Doorgaan naar content
Deze website gebruikt cookies om analytische data te verzamelen en onze dienstverlening te verbeteren. Meer informatie
Corus Advies

Gezocht: Horecaondernemer Eye Filmmuseum

Deze tender is inmiddels verlopen.

Eye Filmmuseum aan het Amsterdamse IJ beheert meer dan 54.000 films uit alle genres: een fraaie staalkaart van de filmgeschiedenis, van klassiekers en kaskrakers tot cultfilms. Eye richt de blik echter niet alleen op het verleden, maar volgt ook de actualiteit op de voet met nieuwe aankopen, programma’s en debatten. Iedere dag is het gebouw – met daarin vier filmzalen, een expositieruimte, een educatieve studio, een shop en een bar-restaurant – vanaf tien uur ’s ochtends tot na middernacht open voor iedereen die in film- en filmcultuur is geïnteresseerd.

De scope van de opdracht

Eye verwacht van haar horecapartner dezelfde kwaliteit als de kwaliteit die Eye biedt in al haar activiteiten op het gebied van collectie en presentatie. Te denken valt aan: borrels van de filmbranche, kinderpartijtjes, late night events met live muziek, feestelijke openingen rond tentoonstellingen en premières, de filmclubs en sponsorevents. Eye Bar Restaurant vervult een zelfstandige restaurantfunctie met een eigen signatuur, maar even zo belangrijk een ondersteunende foyerfunctie voor de film- en tentoonstellingsbezoeker van Eye. 

Het gaat hier uitdrukkelijk niet om catering. Catering voor zakelijke verhuur wordt uitgevoerd door een andere partner. Het kan daarnaast voorkomen dat Eye het hele pand verhuurt. In dat geval wordt het restaurant uitgekocht. Samenwerking, flexibiliteit en afstemming zijn dan ook kernwaarden als het gaat om een nieuwe overeenkomst met een horecapartner.  

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.