Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: helpdesk energielabel en subsidieregeling

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Helpdesk Energielabel en Subsidieregeling
Publicatiedatum: 13 december 2019
Sluitingsdatum: 31 januari 2020 12:00

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zoekt een leverancier voor de Helpdesk Energielabel en Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). 
Woningeigenaren hebben regelmatig vragen over de labelverplichting in het algemeen, of over het gebruik van de Webtool. Deze vragen moeten ze telefonisch of per mail kunnen stellen aan een helpdesk. Vanaf 1 juli 2020 verdwijnt het vereenvoudigd energielabel (VEL) en de Webtool zal niet meer in gebruik zijn. 
BZK zoeken een vakbekwame en betrouwbare marktpartij voor het beantwoorden van de vragen over het energielabel en Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Het gaat om een full-servicedienstverleningsconcept. Hieronder wordt verstaan: het op een professionele manier beantwoorden van de eerstelijns klantvragen, de vastlegging van de gesprekken en het aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) rapporteren van de geleverde prestaties.

De looptijd van de overeenkomst is 12 maanden. Daarna kan de overeenkomst maximaal 3 keer worden verlengd, voor maximaal 12 maanden per keer. De omvang van de opdracht wordt geschat op €1.500.000 voor de maximale contractduur van 4 jaar. 

 Zou u deze klus graag uitvoeren? Dan helpen wij u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten