Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: gespecialiseerde schuldhulpverleners

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gespecialiseerde schuldhulpverlening (ex)zelfstandig ondernemers
Publicatiedatum: 7 mei 2020
Sluitingsdatum: 26 juni 2020 15:30

In het kader van de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening (WGS) is het een wettelijke taak van de Gemeente om inwoners met schulden te helpen. Voor particulieren met problematische schulden voorziet de Gemeente hierin via instellingen voor Maatschappelijke Dienstverlening. Zelfstandigen en ondernemers worden daar niet van uitgesloten, maar gezien hun specifieke problematiek is er behoefte aan gespecialiseerde schuldhulpverlening gericht op het duurzaam oplossen van de schuldenproblematiek van de (ex)zelfstandig ondernemer De Gemeente Amsterdam is daarvoor op zoek naar twee gespecialiseerde schuldhulpverleners die zelfstandig ondernemers weten te motiveren en te stimuleren.

De waarde van deze opdracht is € 3 400 000,00 excl BTW

De looptijd van de overeenkomst is 24 maanden en deze kan maximaal twee keer met maximaal één jaar worden verlengd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Re-integratiedienstverlening

Re-integratiediensten ihkv Inkoopkader Scholing 2011

Lees meer
Sluit: 30 april 2050 Sociale en maatschappelijke diensten