Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: gespecialiseerd laboratoria verhuisbedrijf

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Industriële (laboratoria) verhuizing RIVM
Publicatiedatum: 31 juli 2021
Sluitingsdatum: 17 september 2021 10:00

De scope van de opdracht betreft een grootschalige eenmalige laboratoriumverhuizing van het RIVM en CBG naar het Utrecht Science Park. De laboratoria zijn onder te verdelen in biologisch, moleculair biologische, chemische, fysische en radionuclide laboratoria.

Het RIVM verzorgt een aantal vitale functies voor de rijksoverheid en daarmee vitale processen waarbij 24/7 continuïteit te allen tijde gewaarborgd moet blijven. De verhuizing vraagt om een specifiek aanpak met de inzet van een gespecialiseerd laboratoria verhuisbedrijf met specifieke kennis en vaardigheden.

De omvang van de verhuizing is kort samengevat:
· ca. 9.000 kuub inventaris en (dit is inclusief ca. 6.000 stuks) apparatuur in laboratoria met diverse Chemische Biologische, Radiologische en Nucleaire (CBRN) inperkingniveaus
· ca. 108 verhuisspecials van delicate apparatuur/opstellingen waarbij een specifieke leverancier benodigd is bij het aan -en afkoppelen
· ca. 180 vriezers met biobanken, GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en bio agentia (Biohazard/ADR)
· ca. 10.000 eenheden Chemicaliën (ADR)
· Verhuizen van losse inventaris en (persoonlijke) archieven van 2.400 medewerkers
· Radioactieve bronnen en (splijt) stoffen (ADR-7) (uitvoering verhuizing door het RIVM, wel belangrijk voor regie)
· Medicatie en Opiaten (uitvoering verhuizing door het RIVM, wel belangrijk voor regie)
· Gascilinders en dewarvaten
· Confidentiële informatiedragers
· Diverse (rijks)kunstobjecten (uitvoering verhuizing door het RIVM, wel belangrijk voor regie)

Het ‘kantoor’-gedeelte van de verhuizing omvat alleen het verhuizen van los inventaris en (persoonlijke) archieven omdat het RIVM verhuist naar een gemeubileerd pand.

De complexiteit zit vooral in de veelheid van aandachtspunten rond het veilig verhuizen van laboratoriumapparatuur en –middelen. Deze is uniek door de combinatie van verschillende specialismen zoals gevaarlijke stoffen, trillingsarm transport van laboratoria, kwetsbare medische apparatuur, infectieus materiaal verhuizen en een garantie op doorgang van de reguliere vitale bedrijfsprocessen. En de bijzondere omstandigheden met betrekking tot veiligheidsrisico’s waarbij uitgebreide mitigerende maatregelen nodig zijn.

Het doel van de aanbesteding is het sluiten van één Overeenkomst met één Opdrachtnemer (of samenwerkingsverband). De intentie is om de Overeenkomst vanaf 1 februari 2022 van kracht te laten worden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen