Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Food en non-food artikelen

Food en non-food artikelen
Publicatiedatum: 16 november 2022
Sluitingsdatum: 17 februari 2023 11:00

ROC Midden Nederland verzorgt met zo’n 1.750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 18.000 studenten. Het onderwijsaanbod is ondergebracht in 13 mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen met locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein.

De opdracht betreft de levering van food en non-food ten behoeve van ROC MN. Onder food en non-food worden voedingsmiddelen en horecatoebehoren, inclusief de daarbij behorende dienstverlening, verstaan. Deze producten worden gebruikt voor onderwijsdoeleinden en horeca-activiteiten gerelateerd aan het onderwijs bij het Horeca & Toerisme College.  

Het doel van deze aanbesteding is het sluiten van een Raamovereenkomst met één leverancier voor de levering van food en non-food producten. Waarin gezamenlijkheid wordt gewerkt aan het realiseren van de volgende twee doelstellingen:

  • Toegevoegde waarde aan het onderwijs, specifiek gericht op onderwijsactiviteiten en het daarbij behorende curriculum bestaande uit: - Bedrijfsbezoeken - Informatie over producten - Workshops en informatie over trends en ontwikkelingen over producten - Sector gerelateerde ontwikkelingen.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, met als speerpunten - Duurzaamheid - Circulariteit - Het ondersteunen van studenten in een kwetsbare positie.   

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Horecaondernemer Eye Filmmuseum

Horecaondernemer Eye Filmmuseum

Lees meer
Sluit: 16 december 2022 horeca