Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: financiële deskundigen voor woningcorporaties

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Financiële verkenningen woningcorporaties (Ministerie Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties)
Publicatiedatum: 2 mei 2019
Sluitingsdatum: 14 juni 2019 12:00
Opdrachtwaarde: € 100.000,00

Het nieuwe overheidsbeleid rond woningcorporaties en de woningmarkt vraagt om een verkenning van de markt. Voor financiële verkenningen op de korte en de lange termijn is het ministerie op zoek naar een model op corporatie- en op sectorniveau. Onder financiële verkenningen verstaat zij modelberekeningen van de effecten van herzien beleid en investeringen.

De geschatte opdrachtwaarde is € 50.000,- per jaar. De raamovereenkomst loopt voor twee jaar, met eventuele verlenging tot drie of vier jaar. Bent u de partij die de directie Woningmarkt kan bijstaan in de verkenning van haar beleid? Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen