Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: fietsverwijderaars Nijmegen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Fietsverwijdering AFAC
Publicatiedatum: 28 november 2019
Sluitingsdatum: 20 januari 2020 12:00

Bureau Parkeren en verkeersmanagement houdt zich met name bezig met de uitvoering van een deel van het mobiliteitsbeleid, waarbij gemeente Nijmegen een actief fietsparkeerbeleid heeft ingezet. Uitgangspunt daarbij is dat het centrum en stationsgebied(en) van Nijmegen aantrekkelijk en bereikbaar moet blijven voor (brom)fietsers en voetgangers. 

Een onderdeel van het fietsparkeerbeleid is de AFAC. De AFAC (ondernemer) verzorgt de daadwerkelijke uitvoering van de bestuursdwang op foutief geparkeerde (brom)fietsen zoals die door bureau Toezicht & Handhaving wordt opgelegd. Ondersteunende werkzaamheden bij de bestuurlijke handhaving voor het verwijderen van fietsen. De verwijderde (brom)fietsen uit Onderdeel A die na 13 weken niet worden afgehaald komen ter beschikking aan de commerciële activiteiten van Ondernemer. 

Binnen dit onderdeel worden per kalenderjaar gratis 200 fietsen ter beschikking gesteld voor armoedebestrijding. Het aantal uren dat minimaal wordt ingehuurd is: 

  1. Bloktijden: 2.080 uur per jaar; 
  2. Centrale opslaglocatie: 1.352 uur per jaar; 
  3. Centrum opslaglocatie: 312 uur per jaar. 

Wij wensen een Raamovereenkomst af te sluiten met een initiële looptijd van 5 jaar. Deze Raamovereenkomst kan eenmaal eenzijdig door de Aanbestedende dienst optioneel worden verlengd met de duur van 5 jaar. De ingangsdatum van de Raamovereenkomst is 1 september 2020. 

Iets voor u? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten