Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: facilitatoren voor Lef-sessies

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
LEF-Facilitatoren
Publicatiedatum: 20 november 2020
Sluitingsdatum: 6 januari 2021 12:00

Het LEF Future Centre van de afdeling Leren en Ontwikkelen Future Center van Rijkswaterstaat (LOFC LEF) maakt al jaren gebruik van externe facilitatoren voor ondersteuning bij de LEF sessies. Deze sessies zijn bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, bedoeld om complexe vraagstukken en uitdagingen aan te kaarten en waar mogelijk op te lossen. De rol van de Facilitator is om een sessie te ontwerpen (op basis van de klantvraag en in overleg met de klant) en om deze ook uit te voeren.

Ook de komende jaren bestaat de behoefte aan externe facilitatoren. LEF organiseert jaarlijks ±350 sessies met zo’n 12.500 deelnemers. De omvang zal naar verwachting verder toenemen. Voor het bemensen van deze sessies heeft RWS 40 facilitatoren nodig, zodat er voldoende beschikbaarheid is om sessies van een Facilitator te voorzien. De geschatte opdrachtwaarde is ongeveer € 900.000,- exclusief BTW per jaar.

De opdracht is verdeeld in 3 percelen:
Perceel 1 : 10 junior Facilitatoren
Perceel 2 : 15 medior Facilitatoren
Perceel 3 : 15 senior Facilitatoren  

Het doel van deze aanbesteding is te komen tot een Raamovereenkomst met meerdere Facilitatoren. De Raamovereenkomst heeft een looptijd van 2 jaar en heeft voor de Opdrachtgever de optie tot verlenging met 2 x 1 jaar. De beoogde ingangsdatum is 1 maart 2021. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen