Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Eindejaarsgeschenken en personeelsattenties

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Eindejaarsgeschenken en personeelsattenties
Publicatiedatum: 12 mei 2021
Sluitingsdatum: 24 juni 2021 10:00

Het doel van deze Europese aanbesteding is het selecteren en contracteren van drie leveranciers die organisatorisch en logistiek in staat zijn op een kwalitatief goede en creatieve wijze invulling te geven aan het eindejaarsmoment dat Opdrachtgever wenst te organiseren voor haar werknemers. 

Jaarlijks wordt door Opdrachtgever een thema gekozen voor het eindejaarsmoment. De daaropvolgende uitvraag kan bestaan uit één van / een combinatie van de volgende mogelijkheden:

  • Keuzeconcept: een gevarieerd en onderscheidend assortiment, samengesteld op basis van het gekozen thema, aangeboden via een (interactieve), in de huisstijl van het CIZ uitgevoerde, website-omgeving;
  • Een verrassend en origineel “traditioneel” kerstpakket;
  • Een aantal verrassende en originele “traditionele” kerstpakketten waaruit gekozen kan worden (pakketselectie);
  • Een kerstmarkt op locatie (4 regiokantoren, 1 hoofdkantoor);
  • Een uitvraag waarbij Opdrachtnemers wordt gevraagd met een eigen, verrassend voorstel te komen voor invulling van het eindejaarsmoment.

Eerdergenoemde leveranciers zijn daarnaast organisatorisch en logistiek in staat om op ad-hoc basis personeelsattenties als brievenbusgeschenk aan te bieden. Selectie hiervoor geschiedt ook via minicompetitie.

Het budget per persoon voor de eindejaarsgeschenken ligt rond de € 50 voor interne medewerkers en rond de € 25 voor externe medewerkers. Dit budget is een fixed price.

De beoogde ingangsdatum van de af te sluiten Raamovereenkomst is 1 augustus 2021. De looptijd bedraagt initieel drie (3) jaar met de mogelijkheid om één (1) maal met één (1) jaar te verlengen. Daarmee bedraagt de maximale looptijd vier (4) jaar, van 1 augustus 2021 tot 1 augustus 2025.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen