Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Duurzaam deelvervoer

Duurzaam deelvervoer Gemeente Enschede
Publicatiedatum: 4 januari 2023
Sluitingsdatum: 13 februari 2023 12:00

Gemeente Enschede is op zoek naar een compleet mobiliteitsconcept voor het zakelijk vervoer van onze medewerkers. Het mobiliteitsconcept is uitsluitend gericht op zakelijke verplaatsingen, dit is exclusief woon- werkverkeer. Hiervoor zijn wij op zoek naar een combinatie van vervoersmiddelen met een beschikbaarheidsgarantie, OV en openbaar toegankelijke deelmobiliteit. De vervoersmiddelen met een beschikbaarheidsgarantie zijn elektrische auto’s en e-bikes. 

Voor het OV geldt een ontsluiting van zowel het regionale als het nationale OV, het OV omvat de trein, bus, metro, tram en (veer)boot. Voor de openbare deelmobiliteit geldt het aanbod in de regio, inclusief deelfietsen, -e-bikes, -bakfietsen, -scooters en -auto’s. Het huidige wagenpark, bestaande door Enschede aangekochte dan wel geleasede voertuigen voor het uitvoeren van specifieke functies, valt buiten de scope van de opdracht. Verder vallen ook taxi-diensten en internationale reizen buiten de scope van de opdracht.

Deze aanbesteding wordt gedaan om een dienstverleningsovereenkomst af te sluiten voor een periode van vier (4) jaar, dit gaat in na de implementatie van de dienst, met een optie tot  verlenging door opdrachtgever van twee (2) maal één (1) jaar. Dit betekent dat er in totaal een maximale looptijd van 6 jaar is. De startdatum van de opdracht is voorzien op 1 april 2023.  

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten