Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: dienstverlener voor dieptereiniging ICT-hardware

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Dieptereiniging ICT-hardware
Publicatiedatum: 4 januari 2021
Sluitingsdatum: 15 februari 2021 12:00

Het doel van deze Europese aanbesteding is om te komen tot een Raamovereenkomst met 1 contractant, die in opdracht van de Aanbestedende dienst de zorg op zich neemt voor de Dieptereiniging ICT hardware.

De Opdrachtgevers voor deze aanbesteding zijn de gemeente(n) Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg en Westland. Gemeente Westland is penvoerder.

De deelnemende gemeenten maken voor de dieptereiniging van ICT-hardware op dit moment al gebruik van verschillende dienstverleners. Met elk van deze dienstverleners is een afzonderlijk aanbod van dienstverlening afgesproken en onder verschillende en afwijkende voorwaarden. De huidige dienstverlening strekt tot het reinigen van het toetsenbord en muis, beeldschermen en eventueel dockingstations.

Het totaal aantal werkplekken wordt op ongeveer 2300 geschat.
De waarde van de Overeenkomst wordt geschat op € 50.000,- per jaar waarmee de waarde over de maximale duur van de overeenkomst rekenkundig € 200.000,- wordt. Voor het bepalen van deze waarde is de Aanbestedende dienst uitgegaan van de volgende gegevens:
a) de aantallen uit de inventarisatie;
b) de huidige frequentie van 2 maal per jaar waarmee de ICT hardware wordt gereinigd;
c) de onderliggende werkzaamheden;
d) de actuele prijzen (niveau 2020).

De Overeenkomst loopt met ingang van 1 april 2021 tot en met 31 maart 2023, met een optie tot eenzijdige verlenging (onder gelijkblijvende voorwaarden) door de gemeente van 2 maal 12 maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen