Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: dienstverlener Sterke Sociale Basis

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Dienstverlener voor een Sterke Sociale Basis
Publicatiedatum: 18 juli 2019
Sluitingsdatum: 8 januari 2020 12:00

De gemeente Leiden zoekt een dienstverlener voor de Sterke Sociale Basis. Met deze opdrachtnemer wil de gemeente komen tot een samenhangend geheel aan activiteiten en voorzieningen, dat bijdraagt aan het welzijn van inwoners én overzichtelijk en laagdrempelig toegankelijk is. Hierbij staat de behoefte van de inwoners en de situatie in een wijk en gebied centraal. Alle inwoners kunnen hier terecht met een eenvoudige hulpvraag, informatie en advies en kunnen elkaar gemakkelijk ontmoeten, zodat zij in staat worden gesteld mee te doen in de samenleving en een zinvol bestaan te leiden. Om tot een overzichtelijk samenhangend aanbod te komen, hanteert de Aanbestedende Dienst de volgende percelen binnen deze aanbesteding:
1. Opgroeien;
2. Samen Meedoen;
3. Basiskracht.

Elke overeenkomst heeft een initiële looptijd van vijf jaar, met de mogelijkheid om de overeenkomst vier keer met één jaar te verlengen. De aanvangsdatum van elke overeenkomst ligt naar huidig inzicht op 1 juli 2020. 

Bent u in staat de gemeente Leiden een sterke sociale basis te bieden? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten