Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: circulaire warme en koude drankvoorziening

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Duurzame drankvoorziening (Gemeente Apeldoorn)
Publicatiedatum: 8 april 2019
Sluitingsdatum: 27 mei 2019 8:00
Opdrachtwaarde: € 175.000,00

De medewerkers van de gemeente Apeldoorn verhuizen eind 2019 naar een gerenoveerd stadhuis. Voor hun dagelijkse dosis cafeïne en andere dranken is de gemeente op zoek naar een externe en innovatieve (!) samenwerkingspartner. Kunt u een gezond, gevarieerd en circulair verantwoord aanbod leveren? En neemt u daarbij de (duurzame) wensen en behoeften van de doelgroepen voor de verschillende locaties mee?

De totale opdrachtwaarde is € 175.000,-. Bent u een samenwerkingspartner met circulariteit in uw DNA? Deze uitvraag daagt u uit om niet alleen mee te denken, maar zelfs voor de gemeente uit te lopen. Wij helpen u met de winnende inschrijving. Bekijk de totale opdracht op Negometrix of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen