Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: broker voor leer- en ontwikkelactiviteiten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leer- en ontwikkelactiviteiten
Publicatiedatum: 15 maart 2021
Sluitingsdatum: 26 april 2021 15:00

Het doel van deze aanbesteding is om één broker te contracteren die het COA volledig ontzorgd in het aanbieden van leer- en ontwikkelactiviteiten, en de advisering van COA-medewerkers bij het uitzoeken van de juiste leer- en/of ontwikkelactiviteiten. Hierbij gaat het om het gehele proces van aanvraag tot en met facturatie. 

De scope van de opdracht betreft dus het ontzorgen van het COA in het gehele proces van aanvraag tot en met betaling met betrekking tot leer- en ontwikkelactiviteiten. Hiertoe behoren in ieder geval de volgende onderdelen:
§ Vast aanspreekpunt voor vragen over leer- en ontwikkelactiviteiten;
§ Adviseren van COA-medewerkers (keuzemogelijkheden);
§ Administratief uitzetten van aanvragen van de leer- of ontwikkelactiviteiten;
§ Na afloop van de leer- of ontwikkelactiviteit actief evalueren bij COA-medewerker.

Hierbij is het belangrijk dat Aanbestedende dienst transparantie, onafhankelijkheid, objectiviteit, gelijkheid en zorgvuldigheid moet nastreven en dat Inschrijver deze plicht overneemt.

De Raamovereenkomst start op 01-09-2021 en loopt tot en met 31-08-2023. De looptijd van de beoogde Raamovereenkomst bedraagt twee jaar met voor Opdrachtgever de optie van verlenging van de looptijd met twee maal een periode van maximaal 12 maanden. De maximale looptijd van de Raamovereenkomst bedraagt dus 48 maanden.  

Indicatie van de opdrachtwaarde (incl. btw):
2017 €3.7 mln
2018 €2.9 mln
2019 €2.5 mln
2020 €2 mln
De Raamovereenkomst kent een maximale waarde van €15 mln exclusief btw.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten