Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: beheerder dorpsbossen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Beheer Dorpsbossen
Publicatiedatum: 10 maart 2021
Sluitingsdatum: 10 mei 2021 14:00

Met deze opdracht voor het beheren en onderhouden van de Dorpsbossen, beoogt de gemeente Noordoostpolder dat het beheer van bos en natuur op zodanige wijze wordt uitgevoerd dat de natuurwaarde en ecologische kwaliteit van de bossen verhoogd wordt.

De gemeente wenst met de winnaar van de aanbestedingsprocedure een raamovereenkomst af te sluiten voor een periode van 4 jaar. De gemeente heeft de mogelijkheid om onder gelijkblijvende voorwaarden de raamovereenkomst 2 keer voor een periode van 2 jaar te verlengen. De ingangsdatum is 1 juli 2021. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten