Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: applicatie voor vrijwilligersvacaturebank en -academie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Applicatie Vrijwilligersvacaturebank en -academie
Publicatiedatum: 7 augustus 2020
Sluitingsdatum: 27 augustus 2020 0:00

Stichting PEP Den Haag is het Haagse Kenniscentrum op de thema’s vrijwilligerswerk, mantelzorg, emancipatie en diversiteit. De gemeente Den Haag heeft ruim 550.000 inwoners met een grote diversiteit. Naar schatting doet zo’n 25% wel eens vrijwilligerswerk.

Met een online platform wil PEP de betrokken organisaties optimaal faciliteren om vrijwilligers te vinden (en te behouden), en inwoners stimuleren om zo laagdrempelig mogelijk aan de slag te gaan als vrijwilliger, ongeacht of het een paar uurtjes per jaar is of meerdere uren per week. Ook draagt het platform bij aan het aantrekkelijk en toegankelijk presenteren van vrijwilligerswerk en aan het vergroten van de kennis van vrijwilligers, vrijwilligerscoördinatoren en bestuurders van vrijwilligersorganisaties door het aanbieden van (veelal) gratis trainingen en workshops.

Om een mogelijke aanbesteding voor “Vrijwilligersvacaturebank en -academie” soepel te laten verlopen wil PEP graag toetsen welke behoefte zij idealiter in de markt moeten zetten en in hoeverre de markt daaraan zou kunnen voldoen. Een aanbestedingsprocedure volgt mogelijk medio oktober.

De huidige applicatie moet vervangen worden, omdat de achterliggende technologie niet meer wordt ondersteund en onderhouden en verdere ontwikkeling van de applicatie niet meer zal plaatsvinden. 
Met deze marktconsultatie wil Stichting PEP Den Haag inzicht krijgen in de volgende aspecten: 
- Welke standaard-applicaties zijn direct beschikbaar op de markt die aan de vraag van PEP kunnen voldoen. 
- Wat zijn globaal de verschillen tussen de applicaties? 
- Welke functionaliteiten zijn er beschikbaar om optimaal te matchen? 
- Welke marketing- en communicatietechnieken (w.o. de inzet van sociale media, maar ook slimme interne algoritmen) worden ingezet om reacties te krijgen op vacatures en cursussen? 
- Met welke kosten voor de implementatie (en eventuele aanpassingen), en de vaste kosten licentie, beheer en onderhoud moet PEP rekening houden.

Is dit uw vakgebied? En wilt u meepraten in deze marktconsultatie. Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale marktconsultatie op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen