Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: adviseurs verduurzaming VvE's

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Advies verduurzaming VvEs
Publicatiedatum: 18 februari 2021
Sluitingsdatum: 7 april 2021 10:00

Deze opdracht betreft advisering over technische, financiële, juridische, sociale en organisatorische aspecten in samenhang aan VvE’s, en begeleiding van VvE’s bij het uitvoeren van de adviezen, ten behoeve van verduurzaming.

Deze advies- en begeleidingstrajecten zijn gericht op korte of lange termijnbesluiten over energiemaatregelen. Hierbij is het van belang dat de definities en voorwaarden van de landelijke Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) regeling in de gaten worden gehouden om te bepalen of VvE’s gebruik kunnen maken van deze regeling. De doelgroep bestaat uit Rotterdamse VvE’s van acht of meer woningen met plannen voor de energie-technische verbetering van hun complex.

De omvang van de Opdracht is maximaal €625.000,- excl. BTW is. Het betreft een inschatting van de verwachte omzet op basis van het aantal advies- en begeleidingstrajecten aan VvE’s. Het gaat om circa 60 VvE’s.

De Raamovereenkomst duurt drie (3) jaar. De begindatum van de Raamovereenkomst ligt naar verwachting op 15 juni 2021, en de Raamovereenkomst eindigt van rechtswege op 14 juni 2024 zonder dat opzegging nodig is. De Gemeente kan de Raamovereenkomst éénmaal verlengen voor de duur van 1 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten