Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: aanschaf en onderhoud medicatie uitgifte robot

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Aanschaf en onderhoud Medicatie uitgifte robot
Publicatiedatum: 26 augustus 2019
Sluitingsdatum: 17 oktober 2019 14:00
Opdrachtwaarde: € 160.000

In het Centraal Militair Hospitaal zit de Centraal Militaire Apotheek (CMA), waar geneesmiddelen op recept worden uitgegeven aan Nederlandse militairen, op missiegebeiden en aan alle gezondheidscentra in het land. Dit komt neer op zo'n 300 receptregels per dag. Hiervoor maakt de CMA gebruik van een robot, met een loopbandsysteem en 3 afgiftepunten.

Het Ministerie van Defensie en de Commando Landstrijdkrachten zijn nu op zoek naar een partij die een nieuwe snelle en efficiënte robot kan leveren en deze doorlopend onderhoudt. De opdracht loopt van 2 december 2019 tot 31 december 2024. Mogen wij u helpen deze binnen te halen? Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten