Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder telefonisch Mantelzorgsteunpunt

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ondersteuningsstructuur voor mantelzorgers
Publicatiedatum: 1 november 2019
Sluitingsdatum: 9 december 2019 10:00

Deze opdracht heeft betrekking op het inrichten en het op een professionele wijze bemensen van een telefonisch Mantelzorgsteunpunt en bijbehorende taken. Met het Mantelzorgsteunpunt wil de gemeente Rotterdam ertoe bijdragen dat mantelzorgers zich voldoende ondersteund, gewaardeerd en gefaciliteerd voelen. Het Mantelzorgsteunpunt dient daarbij een schakel te vormen tussen de informele en formele zorg.

Naar verwachting zullen er jaarlijks 2000 telefoongesprekken met Mantelzorgers plaatsvinden.

De initiële duur van de overeenkomst bedraagt twee jaar. De aanvangsdatum van de overeenkomst ligt naar verwachting op 1 februari 2020. De operationele datum is gesteld op 1 mei 2020. De Aanbestedende Dienst heeft het recht om de overeenkomst te verlengen voor de duur van één keer twee jaar en twee keer één jaar.

Het maatschappelijke doel waar het Mantelzorgsteunpunt aan bijdraagt, is het voorkomen dan wel oplossen van overbelasting bij mantelzorgers door het inrichten van één onafhankelijk (telefonisch) loket, zowel voor mantelzorgers als voor ondersteunende partijen. Bent u de aanbieder waar Rotterdam naar zoekt? Dan helpen wij u graag met een winnende inschrijving. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen