Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder Ondersteuners Jeugd en Gezin

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inzet Ondersteuners Jeugd en Gezin
Publicatiedatum: 13 oktober 2021
Sluitingsdatum: 22 november 2021 12:00

Op dit moment worden in het Westerkwartier verschillende Ondersteuners Jeugd en Gezin (OJG-ers) ingezet bij huisartsen. Dit zijn professionals met een specialistische opleidingsachtergrond op HBO+ niveau, ingehuurd via verschillende zorgaanbieders. In deze samenwerking ervaart de gemeente een aantal knelpunten.

Vanwege de in de gemeente gebleken meerwaarde van OJG in het terugbrengen van het aantal doorverwijzingen naar specialistische jeugdhulp (doel preventieprogramma) en vanuit de ambitie een stevige driehoek te vormen tussen de gemeente, de huisartsen en de Schans, is voortzetting van de inzet van OJG zeer gewenst. Echter, vanwege de ervaren knelpunten zoals de verschillen tussen de zorgaanbieders en de beperkte mogelijkheid tot sturing en regie, niet in de huidige constructie maar op basis van een opdracht aan één (zorg)aanbieder.

De aanbestedende dienst wenst met deze (zorg)aanbieder een overeenkomst te sluiten met een looptijd van 48 kalendermaanden met een optie tot verlenging met 24 maanden. De overeenkomst vangt aan op 1 januari 2022.

De aanbestedende dienst heeft voor deze opdracht een vast budget vastgesteld, namelijk € 312.000,00 exclusief BTW per jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten