Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder mental check-up

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Mental Check-up
Publicatiedatum: 13 oktober 2020
Sluitingsdatum: 1 december 2020 10:00

Rechters, juridisch medewerkers en andere medewerkers voeren hun werk steeds vaker uit onder uitdagende omstandigheden. Om fysiek en mentaal gezond te blijven, is veerkracht van essentieel belang en is daarmee een onderdeel van vakmanschap. Een medewerker die veerkrachtig is, kan succesvol functioneren in uiteenlopende omstandigheden. Met de MCU wordt inzichtelijk gemaakt welke belastende aspecten de medewerker in zijn werk ervaart en welke hulpbronnen hij heeft en kan inzetten. Dit instrument is vooral bedoeld als steun in de rug voor rechters en juridisch medewerkers.

De rechtspraak is op zoek naar een opdrachtnemer die naast het MCU-gesprek ook posttraumagesprekken, psychologische begeleiding voor en tijdens impactvolle zittingen en opleiden en begeleiden van medewerkers bij gerechten die collegiale opvang gaan inzetten, kan bieden.

Een voorzichtige schatting leert dat in 2021 1140 rechters en 826 andere medewerkers gebruik zullen maken het MCU-gesprek. Omdat het instrument nieuw is, is de daadwerkelijke realisatie onzeker. Voor 2021 is een budget van € 400.000 inclusief BTW gereserveerd. De realisatie kan wel 50% lager of hoger uitvallen. Een en ander hangt af van de eerste ervaringen, beschikbaar budget en verdere beleidsontwikkelingen.

De aanbestedende dienst is voornemens één Opdrachtnemer te contracteren. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 1 februari2021. De looptijd is 2 jaar met verlengingsoptie van maximaal 4 x 1 jaar.

 Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen