Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbieder digitale leeromgeving en netwerkbeheer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Digitale leeromgeving en Netwerkbeheer
Publicatiedatum: 4 februari 2021
Sluitingsdatum: 22 maart 2021 23:59

Tangent bestaat uit 16 basisscholen en 1 AZC school in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle en Gilze-Rijen.

De aan te besteden opdracht wordt als volgt gedefinieerd:
• Het beheren van het netwerk (Wifi, Google G-Suite, Jamf (voor iPads), Windows (wellicht via Intune/Endpoint), gebruikersdevices, printers/printsystemen en touchscreens binnen Tangent;
• Het voorzien in en beheren van een digitale leeromgeving binnen Tangent;
• Het snel en adequaat acteren als SPOC richting derden wanneer nodig (leveranciers van o.a. printers en vaste telefonie, (eindgebruikers)hardware, internetprovider);

De doelstelling van de aan te besteden opdracht is het voorzien in een goed werkende netwerkomgeving waardoor alle gebruikers veilig en efficiënt gebruik kunnen maken van het netwerk en de digitale leeromgeving, ongeacht op welke locatie zij aan het werk zijn

De omvang van de opdracht is uit te drukken in het aantal locaties en leerlingen. Het aantal leerlingen bedraagt in 2020 circa 4738. Er zijn 18 schoollocaties en één bestuurskantoor. Dit aantal wordt ieder jaar gedurende de oktobertelling vastgesteld.

De aanbesteding leidt tot een overeenkomst met een looptijd van vier jaar, met een optie tot twee keer één jaar verlenging. Het contract gaat in op 20 augustus 2021. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen