Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: aanbestedingsadviseurs voor De Connectie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Aanbestedingsadviseurs (De Connectie)
Publicatiedatum: 4 juli 2019
Sluitingsdatum: 16 september 2019 10:00
Opdrachtwaarde: € 600.000

Voor de inkoop- en aanbestedingsvraagstukken zoekt De Connectie (Arnhem, Renkum en Rheden) adviseurs. Hierbij gaat het om zowel de inhuur van professionals voor afgebakende aanbestedingstrajecten, als om de detachering voor meerdere uren per week. Het gaat dan om de begeleiding van trajecten voor alle voorkomende procedures; van Europese tot Nationale (niet-)openbare en meervoudig onderhandse aanbestedingen. 

Helpt u De Connectie aan kwalitatief aanbestedingsadvies? De opdracht loopt voor 24 maanden met twee keer een mogelijke verlenging van een jaar, tegen een bedrag van € 600.000. Wij helpen u graag deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen