Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

SDG's: impact in
aanbestedingen

Sustainable Development Goals (SDG's) kunnen van je plan de winnende inschrijving maken. Maar wat zijn SDG's precies? En hoe win je er de aanbesteding mee?

Hulp nodig bij je inschrijving? 010 307 6344

Wat zijn Sustainable Development Goals (SDG's)?  

De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn zeventien maatschappelijke doelen, geformuleerd door de Verenigde Naties (VN). Ze zorgen ervoor dat de wereld duurzamer en eerlijker is in 2030. Van schoon drinkwater tot gendergelijkheid en van duurzame energie tot armoedebestrijding; alle landen die zijn aangesloten bij de VN hebben zich aan deze doelen gecommitteerd. Nederland dus ook.    

Iedereen kan zich verbinden aan de SDG’s, van overheid tot bedrijven en individuen. Dat gebeurt dan ook steeds meer. Grote bedrijven zetten programma’s op om bij te dragen aan specifieke SDG’s, terwijl overheden beleid formuleren dat gericht is op de SDG’s.

Neem contact met ons op voor hulp bij je aanvraag

Wil jij ook de SDG’s gebruiken in je inschrijving, maar kom je er nog niet helemaal uit? 

Neem nu contact op met René Meertens, hij helpt je graag verder.  

Bekijk al onze diensten voor hulp bij aanbestedingen

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 050 211 0432 rene@corusadvies.nl

Actuele tenders