Doorgaan naar content
Statamic Peak

Stoelmassages universiteit

Stoelmassages universiteit

  • Tijd: 3 weken
  • Positie ranglijst: #1
  • Winst: 85%
Wageningen University & Research (WUR) zocht een leverancier die duizenden waardevolle stoelmassages op het werk kan aanbieden, inclusief actieve werving en een digitaal reserveringssysteem. Een mooie opdracht voor MassageProfs: de landelijk werkende organisatie met een team van professionele en ervaren stoelmasseurs.

Wat er werd gevraagd

Optimale arbeidsomstandigheden en vitale medewerkers: een gezonde organisatie heeft gezond personeel. Daarom zocht Wageningen University & Research (WUR) een leverancier die duizenden waardevolle stoelmassages op het werk kan aanbieden, inclusief actieve werving en een digitaal reserveringssysteem.

Voor wie we het deden

Na een eerdere succesvolle samenwerking met Corus vroeg MassageProfs ons mee te werken aan deze inschrijving. MassageProfs is een landelijk werkende organisatie met een team van professionele en ervaren stoelmasseurs. Zo draagt het bedrijf in heel Nederland bij aan ontspanning en bewustwording op de werkvloer.

Hoe we het deden

Op basis van de uitvraag en een eerste strategische sessie stelden wij een stramien op waarmee MassageProfs zelf een eerste opzet kon schrijven voor een passende offerte. Die opzet lazen we vervolgens door de kritische bril van de universiteit: biedt het genoeg meerwaarde en is het voldoende onderbouwd? Door ook een sterk antwoord te formuleren op de onderdelen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Social Return (SROI) hielpen we MassageProfs aan de eerste positie.