Doorgaan naar content
Statamic Peak

Een vliegende 
schrijfstart

Met deze workshop helpen we jou met een vliegende start in het schrijfproces met als doel; een eerste versie die in de basis al heel goed staat.

Vrijblijvend contact opnemen


Workshop: een vliegende start in het schrijfproces

Als je voor het eerst aan de slag gaat met een inschrijving kan het allemaal best veel zijn. Je wilt die perfecte winnende tekst schrijven waarin de visie van jouw organisatie goed naar voren komt en je ook je onderscheidend vermogen laat zien. Kortom; de lat ligt hoog en de drempel om te beginnen daarmee ook.

In deze workshop, speciaal gericht op schrijvers die relatief nieuw zijn met inschrijvingen, laten we jou zien hoe je het schrijfproces kunt opknippen in een aantal simpele stappen zodat je gestructureerd aan de slag gaat. Daarnaast leren we je hoe je een leidraad leest en de informatie hieruit op een slimme manier mee kunt nemen in je inschrijving. Kortom; we helpen jou bij die vliegende start in het schrijfproces waardoor het schrijven én leuker is en betere resultaten oplevert.

Samengevat

 • Voor wie?
  Schrijvers die nog niet veel ervaring hebben met inschrijvingen, zoekende zijn naar een efficiënte werkwijze en op zoek zijn naar tips en trics om tot een succesvolle inschrijving te komen.

 • Wanneer?
  Optie 1: woensdag 12 juli
  Optie 2: dinsdag 15 augustus
  Optie 3: dinsdag 12 september
  Optie 4: dinsdag 17 oktober

 • Waar:
  Dit is een online workshop. Na aanmelding ontvang je de deelname-informatie voor Google Meet.  

 • Hoe laat?
  10.00u - 12.00u

 • Kosten?
  € 349,- per deelnemer excl. BTW