Bel een adviseur 010 307 6344

Schilderwerk Politie

Wat er werd gevraagd

Om de Nationale Politie goed uit de verf te laten komen, was zij op zoek naar een professionele schilder voor alle kantoren in Midden- en Zuid-Nederland. De partij met de hoogste kwaliteit tegen de minste overlast mag het onderhoud en schilderwerk de komende tien jaar verzorgen.

Voor wie we het deden

De Nederlandse OnderhoudsGroep (NOG) is een combinatie van partijen. In deze samenwerking zien de schilders een uitgelezen mogelijkheid om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Door de klussen te verdelen onder lokale partijen, kunnen ze snel en effectief werk garanderen.

Hoe we het deden

In het dagelijks leven zijn deze schilders concurrenten van elkaar: het is de uitdaging om dit te vertalen naar een eensgezinde inschrijving. Wij verzorgden het projectmanagement in de brede zin van het woord: door een overtuigende casus te schrijven en de samenwerking in goede banen te leiden won de NOG twee van de drie percelen.    

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om het gegund krijgen van opdrachten. Hij voelt vrijwel direct aan wat daarvoor nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl