Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Personeel voor overheden

Wat er werd gevraagd

Via aanbestedingen zoeken gemeenten regelmatig naar een of meer externe leveranciers voor de werving, detachering, selectie en begeleiding van hoogopgeleide professionals. Met de inhuur van consulenten en projectmanagers werken overheden aan een constante bezetting van hoogopgeleid personeel.

Voor wie we het deden

Als detacheringsbureau met een eigen opleidingsinstituut staat onze klant garant voor getalenteerde medewerkers. Om overheden te overtuigen van deze kwaliteiten zocht de organisatie contact met Corus: hoe schrijven we de propositie zo uit dat gemeenten niet meer om haar meerwaarde heen kunnen?

Hoe we het deden

Het gaat er niet om wat een bedrijf doet, maar wat de Aanbestedende Dienst eraan heeft. Een goede inschrijving is geschreven vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Van vragensteller (“Wat heeft deze gemeente hieraan?” en “Hoe verschilt dat van de concurrent?”) tot strategisch schrijver en grafisch vormgever: met ondersteuning van Corus kwam het tenderteam tot 100% gewonnen aanbestedingen.    

Jolien Langejan

Schrijfster van het eerste uur. Weet exact wat ze bij aanbestedingen op moet schrijven om die 10 te krijgen. Brengt iedereen met wie ze werkt een niveau hoger.

Meer weten? 010 307 6344 jolien@corusadvies.nl