Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Herinrichting Groningse straat

Wat er werd gevraagd

In de wijk Selwerd moest een warmtenet worden vervangen. Vanwege de impact van deze werkzaamheden op de straat, werd een partij gezocht die dit zo sociaal mogelijk zou kunnen uitvoeren. En dat betekent meer dan overlast beperken: hoe kun je echt iets betekenen voor de omgeving waarin je werkt?

Voor wie we het deden

Avitec is een zeer bekende in de omgeving: ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor de befaamde gele steentjes in de stad, maar zijn ook vooruitstrevend in hergebruik, de aanschaf van elektrisch materieel en ludieke maatregelen.

Hoe we het deden

We gingen meerdere keren om tafel met de klant. De missie: het uitvoeringsproces doorlopen, en daarbij steeds verder denken dan gebruikelijk. Zo verruilen we de schaftkeet voor lunch bij de lokale ondernemers, pakken we samen met bewoners hun eigen voortuin aan én starten we een basisschoolproject over biodiversiteit. Het resultaat: een perfecte score.

Johan Stolk

Analytische creatieveling. Kei in het herkennen van holle frasen. Bijt zich vast in de materie, tot er niets meer te analyseren valt. Dan slaat hij aan het schrijven.

Meer weten? 06 2199 0384 johan@corusadvies.nl