Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Duurzame hoogspanning

Wat er werd gevraagd

TenneT – de netbeheerder voor alle Nederlandse en een groot deel van de Duitse hoogspanningslijnen – werkt aan een innovatief platform waarmee zij de inkoop van groene energie kan verhogen van 60% naar 90%. Via dit platform kunnen overschotten van bio-, wind- en zonne-energie dagelijks worden aangeboden via een veilingsysteem, zodat TenneT op duurzame wijze kan voldoen aan de fluctuerende energiebehoefte. Om dit platform te ontwikkelen zoekt zij een professionele, flexibele en betrouwbare IT-partij.

Voor wie we het deden

Onze klant is zeer bedreven in technische oplossingen en wilde deze aanbesteding hoe dan ook gegund krijgen. Waar ze bij aanbestedingen in het verleden struikelden over administratieve hobbels, mocht het nu zowel in de inhoud als in het proces nergens aan ontbreken. 

Hoe we het deden

Wij stelden ons flexibel op en schreven op basis van meerdere interviews en redactierondes een Engelstalig plan voor de internationale beoordelingscommissie. Parallel hieraan hielpen onze grafisch ontwerpers de complexe boodschap te vertalen naar visuele ondersteuning. Door strategisch advies, heldere vormgeving en een dichtgetimmerd plan haalden we met onze klant de opdracht ruimschoots binnen.

Jolien Langejan

Schrijfster van het eerste uur. Weet exact wat ze bij aanbestedingen op moet schrijven om die 10 te krijgen. Brengt iedereen met wie ze werkt een niveau hoger.

Meer weten? 010 307 6344 jolien@corusadvies.nl