Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: WMO-trapliften gemeente Tynaarlo

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Levering en onderhoud WMO-trapliften
Publicatiedatum: 30 augustus 2019
Sluitingsdatum: 18 oktober 2019 12:00

Eind dit jaar eindigt het contract met de huidige leverancier; daarom zoeken de gemeente Tynaarlo, Aa en Hunze en Assen een nieuwe partij voor WMO-trapliften. Het gaat hierbij om de aankoop, de installatie en het onderhoud van nieuwe (of hergebruikte) trapliften; in de afgelopen jaren ging het om 40 tot 60 verstreke trapliften per jaar. 

Dus heeft u ervaring met het leveren van tenminste 40 WMO-trapliften per jaar, en het onderhoud van minimaal 240 per jaar binnen één WMO-contract? De opdracht loopt minimaal vier en maximaal acht jaar. Ziet u dit zitten? Dan helpen wij u deze binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen