Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Vertaal- en redigeerdiensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vertaal- en redigeerdiensten
Publicatiedatum: 17 oktober 2021
Sluitingsdatum: 10 december 2021 12:00
Opdrachtwaarde: 2.000.000

De TU Delft is voornemens één externe partner te selecteren die in staat is het gehele vertaal- en redigeerproces zorgvuldig uit te voeren. De externe partner dient te beschikken over de kennis, ervaring en capaciteit om de dienstverlening resultaatgericht te kunnen uitvoeren. Het uitgangspunt hierbij is kwalitatief goede vertalingen. De scope van de opdracht betreft het vertalen en redigeren van met name teksten die ofwel een belangrijke bijdrage leveren aan de professionele uitstraling van de TU Delft bij externe partijen, ofwel juridische consequenties hebben. De aanbesteding omvat voornamelijk vertalingen en redigeerwerk van geschreven documenten in het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands, vaak met een technisch-wetenschappelijke inhoud. Een klein gedeelte zal vertalingen betreffen van en naar Duits, Frans en Spaans.  

De Raamovereenkomst loopt 36 maanden, zonder optie op verlenging. Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten