Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: samenwerkingsverband voor kilometerbesparing

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Samenwerking voor kilometerreductie
Publicatiedatum: 5 september 2019
Sluitingsdatum: 16 oktober 2019 12:00

De wens van Stichting Connekt is om binnen het programma van Topsector Logistiek nog een laatste impuls te geven aan 4C initiatieven met behulp van deze Prijsvraag. Deze Prijsvraag is uitsluitend bedoeld voor een samenwerkingsverband (een combinatie) bestaande uit (innovatieve) partijen die een reeds bestaande samenwerking hebben, gericht op het realiseren van een 4C én die dit concept aan kunnen dragen voor verdere opschaling of verdere uitbreiding. Tevens dienen de partijen die de beoogde kilometerbesparing daadwerkelijk operationeel kunnen realiseren, gecommitteerd te zijn voor uitvoering.

 In deze Prijsvraag kan meer dan één Inschrijver de Prijs winnen. Na gunning aan de Prijswinnaar(s) zal in principe een vervolgopdracht worden verstrekt voor de uitvoering van het Projectplan.  

De Aanbestedende dienst neemt tot maximaal 50% van de kosten voor zijn van rekening een Projectplan, tot een maximum van € 100.000,- excl. BTW per Projectplan. Het andere deel van de kosten wordt ingebracht door de Inschrijver(s). Dit kan zowel in pure financiële bijdragen (geld), als door middel van inzet van uren.  

Bent u het innovatieve samenwerkingsverband dat Stichting Conneckt zoekt? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

 Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten