Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: samenwerkingspartner Logistiek Lab

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Buurthubs of -depots
Publicatiedatum: 25 december 2021
Sluitingsdatum: 7 februari 2022 12:00

De komende 20 jaar groeit de stad Utrecht sterk in aantal woningen, inwoners en voorzieningen. Dat betekent ook dat het aantal vervoersbewegingen van goederen sterk stijgt. De gemeente maakt  daarom werk van een systeemsprong Stadslogistiek, waarbij de impact van logistiek in de stad afneemt door de inzet van andere voertuigen, innovatieve vormen van bevoorrading en de ontwikkeling van een netwerk van goederenhubs.

Als onderdeel van de ontwikkeling van een effectief netwerk van goederenhubs in de stad, wil de gemeente samenwerken met een marktpartij en onderzoeken hoe op een innovatieve manier het aantal ritkilometers dat pakketpostchauffeurs rijden in de stad kan worden verminderd. Die samenwerking betreft een zogenaamd ‘Logistiek Lab’.

Het doel van deze aanbesteding is één marktpartij te selecteren waarmee de gemeente gezamenlijk in een Logistiek Lab werkt aan het succesvol maken van buurthubs/-depots. In dit Logistiek Lab is het einddoel niet zozeer buurthubs/-depots te realiseren, maar richten de partijen zich vooral op de manier waarop deze voorzieningen zo succesvol mogelijk zijn.

De samenwerking wordt vastgelegd in een concessieovereenkomst met een initiële looptijd van twee jaar, met optie tot verlenging van 1 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.   

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten