Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: partner voor storage oplossingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Storage-oplossingen
Publicatiedatum: 31 juli 2020
Sluitingsdatum: 21 september 2020 11:00

Op dit moment wordt de storage-behoefte op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) ingevuld als een TU/e Private Cloud, waar de hardware in het datacenter van de TU/e staat. De omvang betreft in de huidige situatie ongeveer 500 TB, echter dient deze storage flexibel te zijn aangezien er constante veranderingen zijn in de infrastructuur . 
De productie storage is een integraal deel van de TU/e storage infrastructuur, het wordt door alle ruim 3000 medewerkers dagelijks gebruikt voor het opslaan van bedrijfsvoering data. De data wordt in een active/passive opstelling op twee locaties opgeslagen, het technisch beheer wordt deels door TU/e en deels door de leverancier opgepakt.

TU/e zit momenteel in een fase waar veel beleid op het gebied van storage en security onder de loep wordt genomen en wordt aangepast. Opdrachtgever zoekt een flexibele partner die als toeleverancier een breed scala aan merken en types storage kan leveren. Zodat, wanneer een aantal grote beleidskeuzes zijn genomen, de opdrachtgever snel kan schakelen en een passende flexibele storage-oplossing kan aanschaffen met voldoende capaciteit en efficiënt gedimensioneerd.

Derhave zal deze Opdracht bestaan uit: 
  1.    Vervullen van de reseller- en adviesfunctie. Deze functie moet vervuld worden tussen de opdrachtnemer en de in de markt beschikbare distributeurs en/of fabrikanten van Storage-oplossingen.
2.    Het leveren van storage-oplossingen. 

De waarde van deze opdracht wordt geschat op € 1.000.000,00 excl BTW. De looptijd is 48 maanden. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen