Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: oplossing voor digitaal examineren

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Digitaal examineren
Publicatiedatum: 20 augustus 2020
Sluitingsdatum: 20 september 2020 12:00

Deze aanbesteding heeft als doel een dienstverlener te selecteren die op basis van gebruiksrechten een (cloud)oplossing voor digitaal examineren aan de Coöperatie Examens MBO ter beschikking stelt. Ook moet deze dienstverlener in staat zijn om de Coöperatie Examens MBO op flexibele wijze te ondersteunen bij het (gefaseerd) implementeren en beheren van de applicatiesoftware, waarbij het geïmplementeerde systeem optimale ondersteuning biedt.

De Coöperatie Examens MBO verwacht van de opdrachtnemer een voortdurende en proactieve houding. Daarnaast creëert en borgt de opdrachtnemer een hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van gebruiksgemak, vereenvoudigd beheer en maximale beschikbaarheid en een optimale performance.

 De coöperatie is op zoek naar een partner om een oplossing te leveren en te beheren, waarin digitaal items en examens geconstrueerd, afgenomen en daar waar mogelijk automatisch gecorrigeerd (nagekeken) kunnen worden en waarmee psychometrische analyses uitgevoerd kunnen worden.

De Coöperatie Examens MBO gunt de opdracht voor onbepaalde tijd. Dit is uiteraard niet hetzelfde als ‘onbeperkt’. Duurovereenkomsten kenmerken zich doordat ze gedurende de looptijd door opzegging kunnen worden beëindigd. Gelet op de verwachte doorlooptijd van de implementatie en de geschatte life time cycle van het systeem hanteert de Coöperatie Examens MBO de volgende uitgangspunten:
• De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2021 of zoveel eerder als mogelijk.
• De Coöperatie Examens MBO garandeert een looptijd van drie jaar.
• Na afloop van deze periode bestaat er gedurende een periode van twee jaar een eenzijdig recht de overeenkomst door opzegging te beëindigen. Daarbij wordt een opzegtermijn van zes maanden in acht genomen.
• Na afloop van deze twee jaar bestaat er voor beide partijen het recht de overeenkomst door opzegging te beëindigen. De partij die wenst op te zeggen neemt hiervoor een termijn van 12 maanden in acht.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten