Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Ondersteuning bij het UP!Rotterdam actieprogramma

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ondersteuning bij het UP!Rotterdam actieprogramma
Publicatiedatum: 19 juni 2020
Sluitingsdatum: 3 augustus 2020 12:00

Deze opdracht gaat over de ondersteuning bij de uitvoering van het actieprogramma Up!Rotterdam. Up!Rotterdam is een publiek privaat actieprogramma dat ernaar streeft om Rotterdam de beste thuishaven te maken voor startups, scale-ups, innovatief MKB en corporates met lef die groot durven denken en zorgen voor betekenisvolle innovatie, productiviteit en werkgelegenheid. Rotterdam biedt hen een optimaal ecosysteem om te groeien en is de springplank voor wereldwijd succes. Om de frontrunners van de nieuwe economie – die digitaal, energieneutraal, circulair en inclusief is – te helpen opschalen is het actieprogramma Up!Rotterdam ontwikkeld. Het actieprogramma is in september 2019 gelanceerd en een publiek privaat team werkt sindsdien aan de uitvoering van het actieprogramma. Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een Private Lead die ondersteuning biedt bij de uitvoering van het reeds ontwikkelde actieprogramma. De Private Lead zal samen met de public lead (programmamanager vanuit Gemeente Rotterdam) en het publiek-private team het actieprogramma tot een succes brengen (team bestaat uit ongeveer 5 fte, incl de public lead).

 De geschatte opdrachtwaarde per jaar bedraagt €225.000 exclusief BTW. De opdracht is verdeeld over 2 en een kwart jaar. De totale opdrachtwaarde bedraagt naar verwachting €562.500,00 ex btw. Het betreft een resultaatgerichte opdracht met een vaste prijs per jaar

 De Overeenkomst duurt 2 en een kwart jaar. De begindatum van de Overeenkomst ligt naar verwachting op 1 september 2020, en de Overeenkomst eindigt van rechtswege 31 december 2022 zonder dat opzegging nodig is. De Gemeente kan de Overeenkomst twee maal verlengen voor de duur van een jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten