Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: NL Alert broker

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vernieuwing en verbreding NL-Alert broker
Publicatiedatum: 30 april 2020
Sluitingsdatum: 16 juni 2020 12:00

NL-Alert is in Nederland de landelijke alarmeringsdienst voor crisiscommunicatie. NL-Alert is eigendom van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en wordt ter beschikking gesteld aan de veiligheidsregio’s. De veiligheidsregio’s gebruiken NL-Alert om de bevolking te alarmeren als er gevaar dreigt voor leven of gezondheid. 
NL-Alert is eind 2012 gelanceerd en heeft inmiddels een bereik van 85% van de bevolking van 12 jaar en ouder. De aanlevering van de NL-berichten aan mobiele providers wordt verzorgd door de huidige NL-Alert broker. Daarnaast is NL-Alert in de afgelopen periode uitgebreid met verbredingskanalen, die zijn gefaciliteerd door een ‘sub-broker’. 

Mede in verband met het aflopen van de huidige overeenkomsten wenst het Ministerie van Justitie en Veiligheid de huidige opzet broker/sub-broker te vervangen door één platform: de NL-Alert broker. Deze aanbesteding is gericht op continuïteit, vernieuwing en verbreding van de NL-Alert broker functionaliteit in Nederland.

De opdracht bestaat in hoofdlijnen uit de volgende Diensten:

  • Het ontwerpen van de NL-Alert broker;
  • Het leveren of ter beschikking stellen van het gebruiksrecht en/of het intellectuele eigendom van software van de NL-Alert broker;
  • Het leveren of ter beschikking stellen (inclusief hosting) van hardware van de NL-Alert broker;
  • Het verrichten van koppelingswerkzaamheden met Distributieketens;
  • Het implementeren en operationaliseren van de NL-Alert broker op basis van de tijdens de aanbestedingsfase verstrekte Specificaties;
  • Het (door)ontwikkelen van de NL-Alert broker, zowel van de functionaliteiten alsmede de koppelingen met nieuwe Distributieketens;
  • Het in stand houden van de NL-Alert broker, inclusief de koppelingen met de Distributieketens;
  • Het uitvoeren van door Opdrachtgever geaccordeerde wijzigingen inzake of verband houdende met de NL-Alert broker.

De looptijd bedraagt 72 maanden. Opdrachtgever kan één of meerdere malen gebruik maken van het eenzijdige recht de overeenkomst tegen gelijkblijvende voorwaarden te verlengen met in totaal maximaal 72 maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen