Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: marktpartij voor textielverwerking

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Textielinzameling, verwerking en vermarkting
Publicatiedatum: 17 september 2020
Sluitingsdatum: 28 oktober 2020 11:00

Door middel van deze aanbesteding wil de aanbestedende dienst een overeenkomst sluiten met één marktpartij. Doel van de aanbesteding is:
1. het inzamelen, sorteren en verwerken van huishoudelijk textiel voor de komende jaren te borgen;
2. een zo hoog mogelijke kwaliteit van ingezamelde textiel te borgen en daarmee de verontreiniging zo laag mogelijk houden;
3. zoveel als mogelijk textiel gescheiden in te zamelen;
4. een zo hoog mogelijk hergebruik van textiel te realiseren;
5. een zo gunstig mogelijk financieel resultaat te realiseren.

De overeenkomst betreft zowel de inzameling van textiel als het verwerken en uiteindelijk vermarkten hiervan. De opdrachtnemer dient op verschillende locaties in de zes gemeenten Boekel, Grave, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert één of meer inzamelcontainers voor textiel te plaatsen, textiel huis-aan-huis in te zamelen, het textiel af te voeren, te sorteren, te verwerken en te vermarkten.

Inzameling van textiel betreft de inzameling van particuliere huishoudens, inclusief in ieder geval schoenen, laarzen, huishoudtextiel, lakens, dekens, gordijnen, vitrage, onder- en bovenkleding, jassen, jacks, tassen, riemen, speelgoed en niet-herdraagbaar textiel zoals vodden en lompen.

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal 2 jaar en maximaal 4 jaar. De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2021. Indicatieve hoeveelheid: In 2019 is in totaal 813.086 kg textiel ingezameld.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen