Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: maker VR film

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Maker belevingsfilm Geoparken
Publicatiedatum: 3 maart 2020
Sluitingsdatum: 2 april 2020 13:00

Deze aanbesteding betreft het maken van belevingsfilms in 3D van de Geoparken, die bezoekers een bijzondere ervaring zullen bieden. Het project kent twee onderdelen: het maken van de VR films en het aanschaffen en installeren van apparatuur om vertoning als VR Film mogelijk te maken. 

Er wordt een productie ontwikkeld met 5 tot 7 Virtual Reality Landscape-scènes per Geopark. De 3D-landschappen worden ontwikkeld op basis van een combinatie van luchtfoto's, hoogtebestanden, animatie en handwerk. 

Benodigde apparatuur voor vertoning: de films zullen vertoond gaan worden in het Museum am Schölerberg en het Hunebedcentrum, met meerdere projectoren vertoond op een doek van 140 tot 180o, zodat er een zeer goede VR ervaring door de bezoeker wordt verkregen. Hiervoor zijn krachtige computers nodig.

Er worden drie 3D-films ontwikkeld, dat wil zeggen, een film van 7 minuten in virtual reality voor elk Geopark; bovendien een gezamenlijke 3D-film. Alle films worden in drie talen ingesproken.

De aanbieding moet een complete aanbieding zijn, inclusief video installatie, audio installatie, computer, bekabeling en software.

De opdracht vangt aan op 25 mei 2020 en loopt tot 30 november 2020. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.         

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten