Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leveranciers strandafvalvoertuig

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Marktconsultatie Strandafvalvoertuig
Publicatiedatum: 14 januari 2020
Sluitingsdatum: 11 februari 2020 12:00

Met deze marktconsultatie wil de gemeente Den Haag inzicht krijgen in de technische en financiĆ«le haalbaarheid voor de inzet van een emissieloos strandafvalvoertuig (SAV). 

De afdeling Haags Veegbedrijf (HVB) is binnen de gemeente Den Haag verantwoordelijk voor het schoonhouden van het 12 kilometer lange strand van Den Haag. Vooral in de zomermaanden vergt dit veel capaciteit van personeel en middelen. Het HVB is daarom op zoek naar een SAV die geschikt is om te rijden en te werken op het strand om vuilnisbakken te legen en vuilniszakken te vervoeren. Het SAV dient goed door mul zand te kunnen rijden omdat de vuilnisbakken ook in het mulle zand staan. De werkzaamheden worden in de zomermaanden in de nachtelijke uren uitgevoerd. Tevens moet het mogelijk zijn dat het SAV wordt ingezet voor werkzaamheden (zoals het ophalen van losse bladeren in de bladperiode) in de stad. 

Wilt u meepraten over de mogelijkheden? Meldt u dan aan voor deze marktconsultatie. Vragen? Ons team van experts staat voor u klaar. Bekijk de totale Marktconsultatie op TenderNed of ga met ons in gesprek. 

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten