Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier voor onderhoud ambulancevoertuigen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Onderhoud ambulancevoertuigen
Publicatiedatum: 10 maart 2022
Sluitingsdatum: 26 april 2022 10:00

De Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord (BMWN) wenst met één leverancier een overeenkomst af te sluiten voor reparatie en onderhoud van haar ambulancewagenpark. De opdracht omvat het regulier onderhoud als voorgeschreven door de fabrikant volgens de door de fabrikant voorgeschreven intervallen en motorische en elektrotechnische reparaties, niet zijnde schade reparaties, maar wel inclusief het onderhoud, reparaties en vervanging/wisseling van banden. Inschrijver voorziet bovendien in een haal- en breng service voor de ambulancevoertuigen. Doel is om de ambulancevoertuigen van Opdrachtgever storingsvrij te houden om een optimale inzet te kunnen garanderen.

De Overeenkomst wordt in beginsel aangegaan voor een vaste periode van drie (3) jaren. De beoogde ingangsdatum van de Overeenkomst is 1 september 2022. Opdrachtgever heeft éénzijdig het recht om de Overeenkomst na afloop van de beschreven contractperiode drie (3) maal met twee (2) jaren tegen minimaal gelijkblijvende condities te verlengen. De maximale looptijd van de Overeenkomst bedraagt derhalve in totaal negen (9) jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten