Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier studentinformatiesysteem

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leveren en implementeren van een studentinformatiesysteem
Publicatiedatum: 6 januari 2020
Sluitingsdatum: 11 februari 2020 12:00

De HAN wil door middel van een niet openbare Europese aanbesteding een marktpartij contracteren die een studentinformatiesysteem (SIS) gebaseerd op SaaS levert en implementeert. Het nieuwe SIS dient naast ondersteuning van de aanmeld-, inschrijf- en uitschrijf- (AIU) en studievoortgangprocessen (SV), ook een onderwijsbibliotheek en diverse optionele functionaliteiten te bieden. Met het nieuwe SIS wil de HAN goed kunnen anticiperen op flexibele leerroutes en andere ontwikkeling in de toekomst van het onderwijs. 

De HAN is voornemens de implementatie van de nieuwe SIS omgeving te starten op 1 september 2020. De basis scope dient uiterlijk 1 januari 2023 te zijn afgerond (AIU, SV en onderwijsbibliotheek) en de optionele scope dient uiterlijk 1 januari 2025 te zijn afgerond.

De HAN is voornemens met 1 inschrijver een overeenkomst af te sluiten voor een periode van 6 jaar met een optionele verlenging van 4 maal 3 jaar. De totale contractduur komt hiermee op maximaal 18 jaar.

 Voert u deze klus graag uit? Dan helpen wij u de opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen