Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier stroomvoorziening

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Power ESC 2020
Publicatiedatum: 6 september 2019
Sluitingsdatum: 9 oktober 2019 14:00

Voor de realisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 is de NOS op zoek naar een leverancier voor de stroomvoorziening. Aangezien er nog geen duidelijkheid is over de invulling en benodigde stroomvoorziening kan er in deze fase nog geen nadere invulling van deze opdracht worden gegeven.
De totale opdrachtwaarde over een periode van één (1) jaar wordt geraamd op
€ 350.000,- tot € 500.000,-.

Het doel van de aanbesteding is het selecteren en contracteren van maximaal drie  Inschrijvers waarmee een Raamovereenkomst wordt afgesloten voor de duur van één jaar. Bent u specialist in stroomvoorzieningen? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten