Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier platform stimulerend toezicht

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Stimulerend Toezicht energiebesparing
Publicatiedatum: 17 augustus 2020
Sluitingsdatum: 1 oktober 2020 23:59

De taak van het OFGV is om via toezicht bedrijven te ondersteunen en te begeleiden bij het besparen van energie en hen in de juiste richting te wijzen bij de mogelijkheden van duurzame opwekking.

Daarbij wordt Stimulerend Toezicht ingezet. Dit is een innovatieve en vernieuwende toezichtstrategie, die uit gaat van adviseren, ondersteunen, stimuleren, plannen en begeleiden. Het is een thematisch controle op de naleving van de energiebesparingsplicht en de informatieplicht bij bedrijven. Stimulerend Toezicht is niet alleen een systematiek, maar ook een platform om de gezamenlijke doelen van de energietransitie te halen.

Stimulerend Toezicht kent de volgende onderdelen:
• Energieregistratie-Applicatie (E-App)
• Energie Beheer Systeem (EBS)
• Energie Analyse en Communicatie Platform (EACP)

Bovenstaande drie-eenheid (de E-App, het EBS en het EACP) moet (liefst op basis van reeds bestaande software) met elkaar samenwerken, communiceren en de gewenste functionaliteit laten zien. Deze onderdelen vormen samen een platform waarbinnen informatie wordt uitgewisseld en wordt gedeeld met de OFGV. Daardoor is de OFGV in staat om op afstand na te gaan of de bedrijven die gebruik maken van Stimulerend Toezicht de maatregelen daadwerkelijk doorvoeren. Met het platform moet het mogelijk kunnen zijn om automatisch digitale- en statistische analyses, inzichten, rapportages, datasets, vergelijkingen, benchmarking te genereren over onder andere de totale besparingen, de hoeveelheid CO2 reductie, de investeringen en kosten. Deze gegevens zijn beschikbaar per o.a. bedrijf, gemeente, provincie en locatie.

Het doel van de aanbesteding is om de opdracht te verstrekken voor het ter beschikking stellen van de drie gewenste modules voor een maximale periode van 10 jaar. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 12 november 2020. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten