Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier online tool

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Online tool
Publicatiedatum: 4 mei 2020
Sluitingsdatum: 10 juni 2020 10:00

Stichting de Haagse Scholen wil een overeenkomst sluiten met één leverancier, die kan voorzien in de behoefte op het gebied van een online tool voor de gesprekkencyclus.

De aanbestedende dienst wenst een online tool voor gesprekkencyclus aan te schaffen die gebruikersvriendelijk en efficiënt is voor zowel de medewerkers van de scholen als van het bestuurskantoor. Ten aanzien van de dienstverlening dient rekening gehouden te worden met 52 scholen en het bestuurskantoor waar deze online tool voor gesprekkencyclus in gebruik is.

De overeenkomst zal worden aangegaan voor een vaste periode van vier jaar. De aanbestedende dienst heeft hierna de mogelijkheid de overeenkomst twee maal met één jaar te verlengen. De boogde ingangsdatum van de overeenkomst is 1 januari 2021 waarna de ingebruikname op 1 maart 2021 is.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten